CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 9, 2009

Jemputan Kahwin


"Dulang Tembaga Berisi Hiasan
Bingkisan Dari Putera Merindu
Kehadiran Tuan Kami Nantikan
Bersaksikan Hebatnya Cinta Nan Satu"

Untuk maklumat lanjut, sila klik pada perkataan 'comment' di bawah.

Sekian, terima kasih.

13 comments:

CikLieYzaOnline said...

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Bertemu kita sekali lagi dalam ruangan komen ini.

Agak lama saya meninggalkan blog kerana ada misi-misi yang perlu dilaksanakan.

Perkembangan terbaru saya, misi pertama hampir selesai tapi belum berjaya. Huhuhu.

Dalam proses melaksanakan misi pertama, timbul pula beberapa misi lain yang harus dilaksanakan juga. Serentak. Itu yang sukar dilakukan.

Apa sekalipun, saya masih berusaha untuk melaksanakan kesemuanya demi masa depan yang lebih berharga.

Seperti biasa, tiada perkara yang mudah dalam dunia ni..Tapi, hakikatnya kita harus tempuh dan redah juga walau apa sekalipun yang terjadi. Hmm.. senang je cakap kan...wuwuwu

Hmm..
Untuk posting kali ini, mungkin ada sedikit kejutan buat para pembaca...

mcm skema plak aku tulis...heee

Hmmm..
yang sebenarnya..
jangan tension2..
jangan terkejut2 atau buat2 terkejut..

Sebenarnya,
bukan saya yang nak kahwin..
tapi saya 'dipaksa' untuk berkahwin.

Sebelum ni,
saya berkesempatan untuk makan angin di Pasaraya GOOGLE.

Bila dah ronda2,
saya sempat download beberapa jenis software free kat sana dan install ke dalam pc.

Akibatnya,
bila saya balik rumah..
inilah yang terjadi..
kad kahwin dah tersedia di depan mata..

Ini semua angkara adik2 saya yang suka sangat nak explore dunia teknologi.......

bila tengok..mcm cantik gak..
pastu, tah mcm mana tetiba je datang idea jahat utk buat posting cmni..

Hahahaha...

Minta maaf eak...

Hanya kad semata-mata..

Tiada perkahwinan yg akan berlangsung..
Jangan mai nooo..
hahahahah

babai..tata

nurfa said...

ceh..
buat gempak jek..
huhu

ukmstudio said...

ermmmmmmmmmmm....baru nak ucapkan 'selamat pengantin baru'

CikLieYzaOnline said...

hahaha.. sori .. sori..
sengaja... hahahahaha

Anonymous said...

gapo mu x kijo ngn bang bang boom,,sesuaiiii bangatttttttt...
cets...wt kejut ore jah.....

ct_saggie said...

kuang ajak no hang cek liza....

CikLieYzaOnline said...

hahahahahaha....sudah semestinya...hahahaha

CikLieYzaOnline said...

cik ct, hahaha gelak guling2.....

Murni Ismail said...

Nanti akak tolong carikan Ali Imran sungguh2 baru tau..!! Tapi kat Proton Tg.Malim ni.. Ali Imran tak dak Ali Teran ada la hehehehe... apa-apa pun Liza memang BEST!!

CikLieYzaOnline said...

hahaha...kak murni pun dh sampai sini..aiyak..ali imran ada..dlm Al-Quran..(^-^)

Aifa_Utara said...

Cis !!!! kuang asam sgguh !!!

Ochie~(^_^)v~ said...

hakhakhak.. apala kak lieza ni.. wat susupen ooo.. heheheh
lo betul pun apa salahnya gak kan/... hehehhe

CikLieYzaOnline said...

aifa...lalalala

ochie, hehe..saja nak buat suspen.tp ini main2 je bukan betul2sbb yg betul2 mungkin dlm 10 tahun lagi...ngee