CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, July 5, 2009

Cik Din Kusayang














2 jun 2009..
Sekiranya dilihat di dalam rekod dan surat tawaran..
Inilah tarikh akhir untuk aku menjalani latihan praktikal di RTM Kedah.

Agak hiba dan pilu dihati kerana pelbagai memori yang tercipta disini..

Hari ni,
abang Din dari Unit Berita..
bertugas sebagai seorang Penyunting..
Juga merupakan seorang photographer terhebat di Rantau Asia telah membawa aku, Fahmi, Sha, Fikri dan Liza B ke sebuah restoran bernama Old Village sebagai tanda majlis perpisahan kami bertiga..cewah..
Kemudian, kami dibawa bersiar-siar di sekitar kawasan Masjid Zahir untuk bergambar kenangan..

Sayang sangat kat abang Din...
Terima kasih kerana sudi melayani pelbagai kerenah kami selama ini...

Babai abang Din..
Jumpa lagi di lain masa...
Muah!!!



5 comments:

ijad said...

cantiknya gambar....

CikLieYzaOnline said...

tenkiu2..
abg din yg amik...

tengkutata said...

Wah...seghonok tengok gambaq u all tapi gambaq saya tak dak pun...Lama tak tengok and dengaq u all gelak..Liza and Reen....kaki gelak...sampai sekarang saya tertanya-tanya apa lah yang u all gelak sangat tu...

miss said...

kak liza,terkejut tengku bg komen....
salam tengku...
reen ni!
=)
hehehe.....
ha kak liza,mana gambaq dgn tengku ni?
tengku dh tny kan tu....
=P
kak liza, lawak la baca tengku tulis dia tertanya2 awat la kita suka gelak non-stop....
hehehhehe.....
guling2 sha gelak kat sini....
hehheheehe.....

CikLieYzaOnline said...

hahahahaha..
alamak...baru sempat check semula komen...
baru sedar yg tengku komen kat sini...

hai tengku..
gmbr tengku ada tp kat blog yg 1 lagi sbb masa update blog ni..gmbr tengku belum dpt lagi..ada kat fahmi...

sbnrnya..

gelak ni, lahir dari hati yg ikhlas...
ia hadir tanpa dijangka dan disangka...hehehehe