CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 16, 2009

B4 N1

Sha, Liza dan Fahmi
(calon-calon kategori B4 N1)

Assalamualaikum semua..

Lama sungguh aku menghilangkan diri dan tak update blog kesayanganku ini.. Hehe.

Bukan dah lupa tapi agak sibuk dengan tugasan-tugasan di Radio Malaysia Kedahfm dengan Latihan Amali selama dua bulan ni.

Selain itu,
cuaca di Kuala Kedah ni agak panas selama beberapa minggu sepanjang aku berada di sini.
Agak kerap aku mengalami sakit kepala dan demam yang mengganggu jiwa dan raga. Ewah.

Sepanjang aku berada di sini,
telah ramai orang yang aku temui dengan pelbagai kerenah yang ada.

Agak memeranjatkan aku pada mulanya namun kini ia sudah menjadi suatu kebiasaan dan inilah yang dikatakan kehidupan...kan..kan..

Banyak ilmu baru yang aku dapat pelajari dan itu semua adalah hasil kerjasama dan tunjuk ajar yang diberikan terutamanya oleh abang dan kakak-kakak disini. Contohnya abang Nazri, abang Faizal, abang Rizal, abang Ice, Pakcik Pauzi, Kak Sya, Kak As, kak Zaida dan sebagainya.

Sebenarnya,
kehidupan sebagai seorang pelajar amat berbeza dengan kehidupan realiti di alam pekerjaan sebenar. Banyak kelainan yang dapat aku rasakan.

Namun,
alhamdulillah kerana kehidupanku disini dipenuhi dengan warna-warni walaupun adakalanya hujan turun tanpa henti. Cewah.

Haaaa..
yang kat atas tu adalah calon-calon B4 N1.

Kalau nak tau,
B4 N1 ni merupakan satu virus yang amat bahaya dan kami bertiga sedang bertungkus lumus untuk menghasilkan satu antivirus ajaib bagi menangani virus tersebut.

Sekarang ni masih lagi di tahap percubaan.

Oklah, nanti aku sambung cerita lagi.
Nak update blog yang lagi satu lagi pulak.
Nanti merajuk pulak blog tu sebab dah lama kutinggalkan ia sendirian tak berteman.
Ewah.

Sekian, wassalam.

20 comments:

ukmstudio said...

Hidup kek sano penuh warni warni? Baguih lah, takdelah hitam putih je...eh! Liza, Sha tu dah berpunyo ko....keh...keh...keh...ops!

CikLieYzaOnline said...

sudah....
kekasihnya zakuan adha...
hehehehehe...
ooooooooooooooo........ada hati nak ngorat ye...............!!!!!!
hahahahahaha

CikLieYzaOnline said...

eh si studio..
napa den xleh nak komen kat blog ekau?

ukmstudio said...

Itu baru kekasih, belum kawen kan...heh...heh...heh...

Saja den 'lock' kan. Tapi hang boleh buat komen. Komen tu akan den proses sebelum di siarkan. Sebab ada komen yang den rasa tak perlu disiarkan yang datang dari pihak tertentu. Maaf atas kesulitan...

Ae said...

Ingatkan apa...

CikLieYzaOnline said...

ceh..wat malu den je..banyak lak komen den kat situ..haha.komen pun boleh proses rupanya..heheh.

den ingatkan,ekau dah xnak bagi den komen...wuwuwuwuwu.

ekau ni...ada hati nak ngorat kwn den ye..xpa2,nnt den tlg rekomenkan utk ekau..hahah!

CikLieYzaOnline said...

Ae...cak!!!
lama mghilang....heheh.

napa,ingatkan apa?
virus ni bahaya tau..bkn semua org boleh diserang..hanya org terpilih saja..b41..hehehehehe

ukmstudio said...

Den dah lama kene virus tu. Itulah sebab den meracau hingga terkeluar berbagai kisah dan hikayat tu....panas virus tu....

ct_saggie said...

AKKKKKKKKKKKKK
AKKKKKKKKKKKKK
MISS YOU A LOT...............

AKK SOWI AR...
XDPT RPLY MSJ...
COZ XDE KEDIT
SAVE BAJET LA...
DUIT XDA....
CEDIH...
HUHUUHU

ukmstudio said...

Nape dengan den Yam tak sebut "MISS YOU A LOT..."

CikLieYzaOnline said...

si studio...
ekau dh 41?
waaaaa...cepatnya dari den...
ajar la cara2 nak 41 tu...
nak gak 41 tu....heheh

cik ct..
mis u..u...u.u...u...uuuuu..
si studio dh 41..duit byk tu...
suh dia tampung perbelanjaan hidupmu itu buat sepanjang usia...heheh

meh den ucp mis kat ekau ye si studio...
ehem...ehem..
"si studio...i mis u..."
hahahahahahaha

ukmstudio said...

5 kali 'HA'
HA...HA...HA...HA...HA...OPS! nasib baik lalat tak masuk mulut...

ukmstudio said...

Lupo nak jawab soklan pertama tu, senang je kalau hang nak 41, carilah yang dah berstatus 41 kek RTM tu...tentu ramai kan...keh...keh...keh..

ct_saggie said...

hahhahahhha
sengal.....
senang cite...cari yang dah umur 41
huhu
miss you a lot en.dadu....hehhehhe

ukmstudio said...

I miss you too, MAY...heh...heh...heh...

Miss you too AZIL...keh...keh...keh...

ct_saggie said...

wah....endaud pandai cover line dgn huruf...
huhu....
bijak222

CikLieYzaOnline said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA..
NO KOMEN...
EHEHEHEHE..
TAK TERCAPAI AKALKU...

CikLieYzaOnline said...

CUP..CUP..
KAT MAY..ADA TULIS I MIS YOU..

KAT AZIL TU XDAK TULIS "I" PUN..

HEHEHEHE

ukmstudio said...

I miss you too AZILLLL....HA...HA....HEH...HEH

ukmstudio said...

Bukan cover line YAM, dah tu hang tulis nama den pun 'dadu'