CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 26, 2009

Musim Luruh Yang Hiba



Emm...
Sedar tak sedar,
kita telahpun berada di penghujung bulan Februari.


Kata orang, bulan Februari ni bulan cinta..

:kiss:bulan kasih sayang, bulan bermanja
(heee..saja aku pandai-pandai tambah)


Tapi, apa yang menghairankan..
aku di "tarik" ke dalam kisah cinta duka..
kisah orang putus cinta..
kisah cinta beralih arah..
yang telah membuat hati insan-insan ini terluka:cry:



Kasihannya...
Ramai kengkawan aku yang mengalami kisah duka ini..
Ada yang sampai menangis tak henti-henti..
Ada pula yang terjerit-jerit..
Ada juga yang sampai tak nak hadiri kuliah..
Terpaksa aku bagi motivasi..




:err:
Aku pula?
Heee...
Sentiasa hepy..
yippy..!!! yippy..!!!
Walaupun ada ketikanya aku moody..
sebab banyak kerja tak siap lagi..



:phonehappy: Tapi tak mengapa..
Lepas aku berbual-bual dengan famili..
Mood aku kembali hepy..
Dah tak cedih-cedih lagi..!!!



Buat apa aku nak kejar mimpi yang tak pasti:look:
Daripada aku menangis terkenangkan insan yang telah pergi,
lebih baik aku masuk bilik dan tidur sepuas hati...



Nanti barulah makin bertambah energy..
Haih..
banyak benda nak kena buat ni...
Cayok!! Cayok Liza!!!
:pompom:

18 comments:

ct_saggie said...

huhu.mane dpt icon kucing tu..
akk..
sape putus cinta tu

aduhai
erm

CikLieYzaOnline said...

heeeeee...

nak tanya je ke..atau nak skali kucing tu?
hahahaha...

em..
sape lagi..
cik ct la..
haha..

tu adul dh nk ngorat tu..
terima aje la...

ct_saggie said...

aduhai...bila lak ct putus cinta ni.
dah berzaman la..aduhai...
kalau adul nak ngorat pun..
ngorat la...
hati dah kebal la...
dah cam di simbah air ke daun keladi...
hahahaha

adul said...

erk?

keladi bunting ke keladi gatal?
haha.
xpe,kalo simbah air xnk basah,aku kumpul je air tu wat bgkusan simpan.at least,de gak air erk.hehe

kamarul said...

ahask...

cute giler!!!

Anonymous said...

cuke je bace...
cumils je citer..
ehihi

-ucu-

ukmstudio said...

Betul tu...menangis bukanlah segala-galanya. Banyak cara lain untuk hilangkan kesedihan, usahlah gunakan formula kuno tu untuk meleraikan semua masalah....Buat macam lelaki...menangis cuma dalam hati....

ct_saggie said...

for adul:
wah mcm tu lak?
kumpul air tu nk wat pe..
hahhaha
dpt lah tempias cikit cinta dan kasih syg gitu..
hahaha
erm...
da mslh lagi tak hari ni dgn line tenet midas?

for studioukm:
betul22....jgn tunjuk nangis depan orang..
malu jer...
klu tak sengaja xpe..
malu tau...
nangis lah kat bilik ke...
yang xnmpk org....

Anonymous said...

botol..botol..botol..

hihi

-mixfar-

CikLieYzaOnline said...

untuk semua:

"cute kan!!
cute yg bermakna.
tp adakalanya manusia perlu menangis juga.kalau tidak,apa gunanya air mata.cuma menangislah kepada benda yg sepatutnya.jgn sia2kan air mata kita"

-sama2lah kita hargai air mata.
pesann ini dibawakan khas untuk anda oleh akhbar nadi bangis.info terkini kampus anda-

heeeeeeee

CikLieYzaOnline said...

eh salah eja.

"NADI BANGI"

bukan

NADI BANGIS...

mcm bengis je bunyinya..
kesilapan ejaan td amat dikesali

ct_saggie said...

huhu
nadi bangi...
betul222

ukmstudio said...

CT ni...asyik betul...betul...betul...jadilah orang yang berpegang kepada pendirian sendiri...itupun kalau apa yang dipegang tu betul...

ct_saggie said...

aik?
nak ckp betul pun di kira tak pegang pada pendirian ke?
nape slh?
erm...
ye la tu...
thanks for advice

CikLieYzaOnline said...

hahahaha
padan muka hang cik ct..
dah kena sebijik..!
hehehehehe
jahatnya aku gelak kat org..
huhuhu

ct_saggie said...

sampai hati kak liza
xmahu backup ct
sedih ct
erm

CikLieYzaOnline said...

heeee..
oh ct...
mai nak backup...
emm..
kpd stdioukmdectar..
xbaik kata cmtu kat ct..
sbnrnya ct seorang yg betul..betul..betul...
heeeeeeee
lain kali,
jom kita bergabung tenaga belasah ct lagi...
hahahaha

ct_saggie said...

hamboi22222
ganas nampak...
dah pandai skrg.
wah..
gitu la kan