CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 11, 2009

Untuk Cik Teh......Haaaaaaaaaaaaaa............


1- Postkan gambar kenderaan yang anda pernah pandu.

"Tu haaaa kek atas tu....yang warna kuning. Tapi, Goku yang pandu, den hanya pandu arah jo kek komputer den ni haaa..."

2- Nyatakan berapa laju anda pernah bawak dengan kenderaan tersebut.

"Yang tu ekau keno la cari awan kuning laie satu, ekau keno terbang pi Jepun untuk interview tuan empunya diri, Son Goku sendiri..Takpun, ekau tag jo si Goku tu sekali...Hehe"

3- Nyatakan sebab anda memandu selaju itu.

"Den pandu laju la sobab den dah beli keyboard baru.. "

4- Nyatakan sama ada anda pernah di saman atau tidak.

"Den main game jo..perlu ko orang nak saman den? Yang tu, ekau pk sendiri. hehehe."

5- Tag lagi kawan-kawan lain.

"Em, sapo yo...mlm nanti den senaraikan nama kek sini. Den nak siapkan duri ajaib den ni. Tata titi...."


Heeeeeeee..

Lupa nak tag orang.
Sekarang dah pun pukul 1.57 pagi.
Em,
sapo yo den nak tag.
Sapo yg berminat untuk menjawab soalan,
anggaplah dirinya dah ditag oleh den yo.
Jadi, jawablah tag tu sesuka hati.

Heeeeeeeeee..
Tenkiuuuuuuu....Tenkuuuuuu....

Tata Titi.

Den nak sambung siapkan duri ajaib den ni.

Sekarang dah pun tengahari.
Tetiba den rasa nak tag orang pulak.

Em,
den nak tag Amu Mejie yang tengah bosan tu.
(jawab la supaya ekau tak terbunuh oleh bosanmu sendiri.)

Den nak tag Cik Ct,
(Jawab la agar fikiran ekau dapat berfungsi kembali, bukannya hanya sepi sendiri)

Den nak tag Cik Moon yang entah mengambang ke tak sekarang ni,
(Jawab la agar ekau makin mengambang dan mengembang pasni)

Den nak tag Hidayah, adik den yang comey mcm budak tadika tu,
(Jawab la sempena pelancaran blog baru)

Den nak tag Cik Wan Asma,
(Jawab la kalau ekau memang nak bagi nafas baru kek blog ekau tu)

Den nak tag Aisha Humaira yang tengah mencuba sakan sekarang ni,
(Jawab la supaya ekau dapat mencuba dan mencuba laie yo)

Hmm,
dah la kot..

Nanti rajin2,
den tag lagi yo.

Sekarang dah pukul 2.08petang,
ramai yg keliru ngan tag den ni..
hahahahahaha..
maaf yo,
terlupa nak kasi soalan..
sengaja den suh anda semua cari soalan ni kek blog den,
supaya pencarian tag anda lebih mencabar.
den nak buat announcement jap.

"KEPADA SESIAPA YANG DITAG,
YANG WARNA OREN TU LA SOALANNYA,
TAPI,
JAWAPAN TU SILA LA JAWAB MENGIKUT KATA HATI SENDIRI YO..
SELAMAT MENUNAIKAN TAG ANDA."

13 comments:

aida said...

Sengal....hahahaha

nurfa said...

wah3...hebat gle cik liza..wahahaha...nk tmpang bleh???

adul said...

hahahahahahaha.cis,ape nye jwpn arrr.

Hasni said...

kakliza mmg sengal..hehe

Cik Tie Amin said...

Yup!!!Sengal mmg sengal!!!!Kehkehkeh

kamarul said...

Ape punyer jwpn daaaaaaa..labu..labu.....kang ak ketuk kepale ko labuuuuuuuuu.kui3

Team Comey said...

Cettt,otak karton!!!kah kah kah!!!

Anonymous said...

Cis,per punyer jwpn neh?Kwang3

-mixfar-

Aku Yang Penat said...

hahahahaha! mende ko merapu neh?
weh,kasi ak software tu cpt,ak nk blaja neh.pnt ak tggu ko xkasi2.mcm sput la ko neh.wahaha.

CikLieYzaOnline said...

heeeeeeee..sengal sendi main game..
cik teha,nk tumpang sejari,jom la..sila..sila....

aku yg penat,nt ak bg..aku lupaaaaaa...xsengaja.heeeeeeeee.

Asma said...

adess..xfhm mende ni...
jwb...soalnnya kt ne...
ape ni cik liza online oii...
hahaha...

CikLieYzaOnline said...

hahaha.wan amik soalan ni..wat buat posting baru kat blog wan...wan jwb la sesuka hati...nk tgk kekreatifan minda wan sndri...heeeeeeeeeee

CikLieYzaOnline said...

sian aku....tag org pun org xphm..haha.1st time ak jwb tag wlupun ni kali kedua aku ditag.xmaula tag org lagi pasni.hahaha.malu...malu....