CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 30, 2009

Astagfirullah....

Sekali lagi kumulakan hariku dengan penuh kejutan !!!
Pagi ni aku nak buat surat untuk tetamu MCP yang baru..
Terlupa pula dah berapa haribulan.
terus tengok kalendar.
sebelum ni bukan tak tengok..
tengok tapi tak perhatikan saja..

Astagfirullah....
dah 30 Mac hari ni..
ingatkan baru 23 Mac..
lupa nak pangkah kalendar kat dinding..
patutlah semua orang pakat kalut tanya MCP...

Astagfirullah...
apa nak jadi ni..
liza...liza..
teruk sungguh aku ni..

Pandang ke hadapan !!!

Teruskan perjuangan !!!!

Haih....

Titik.

12 comments:

Media Prod said...

aIYAAAAAAA....Itulah otak itu asyik ingat diskaun saja.nak jimat itu nak jimat ini.mcp sendiri pun boleh lupa ker ha?Jumpa di depan studio nanti.

Media Prod said...

kamu ada nadi bangi?kalau ada kita jumpa selepas kamu jumpa Mus.okie

Media Prod said...

ingat,bawa semua skrip penerbitan,pengarahan,kamera,audio dan surat menyurat yang baru.asiah nak tengok.hem..tak guna itu tetamu.sebab dia,produksi kita kelam kabut lagi.hem.

Media Prod said...

satu lagi pesanan,kamu pengarah,kamu kena kuatkan diri juga untuk jumpa kita semua hari ini walau terpaksa merangkak ke studio.nak merangkak ke,nak terbang ke,tak kisah.janji kamu kena hadir.dah settle semua,saya hantar kamu pergi hospital kalau keadaan tenat dan parah.hehehehe.saya pun nak masuk sekali hospital.aiyaaaa...

Media Prod said...

Jangan bagi saya aeroplane lagi ya.

CikLieYzaOnline said...

yeeeeeeeeeeee.......
nnt sy pegiiiiiiiiiiiiiiii........
sy dh siapkn sumeeeeeeeeeeeeee......
tggu nk siapkan vtttttttttttttt.....
walau kena meniarap sekalipun,sy akan tetap muncil di depan studio menghadap anak2 buah yg seronok pegi mkn kenduriiiiiiiiiiiiiiii...........
huhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!

tp nk tdo jap niiiiiiiiiiiiiii.......
peninggggggggg...........
pukul 9 bgn nnt................
x bgn, nasib laaaa..............
huhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..........
tata titi

CikLieYzaOnline said...

salah ejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
bkn Muncil tapu munculllll.......

CikLieYzaOnline said...

slh lagi..........
bukan tapu tapi TAPI..............
TITIK.

ct_saggie said...

huhu...kesiannyer..
xpo...kak liza leh terbang///
skrg dah jadi kelawaq..
leh ke sana ke mari dgn bebas

ukmstudio said...

"pernah terlintas di hati saya untuk berdiri di tengah jalan.
biar kena langgar dengan kereta"

Ungkapan ini den amat tak setuju, mungkin boleh mendatangkan dosa...
Lagipun kalau kereta yang langgar takpa la, ado gak siso...apa kato kalau kebetulan 'steam roll' yang lalu kek situ, tontu langsung takdo siso sikit pun....heh...heh...heh...

ukmstudio said...

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....komen ni silap tempat....bukan kek sini sebenarnyo.....

CikLieYzaOnline said...

hahahahahaha....hm,den xnk kato papo,tp den nak tergolak jo..hahahaha...jauh di sudut hati den,ado la kato2..tp biarlah den jo yg tau apo hati den kato bilo den baco slh komen kek posting ni..heee.sian ekau,smpai komen pun dh tersalah posting...dh la,den xnak main2 lagi.sume org dh pening ngn permainan den ni.heeeeeeeeeee